Lili Sandu, pentru prima oară mamă

Actriţa Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, a născut ieri un băieţel de 3300 de grame, după cum a postat chiar vedeta pe contul său de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CDvK5QdAu5S/

Zilele trecute, proaspeţii părinţi, Lili şi modelul Silviu Ţolu au organizat o petrecere în cinstea copilului încă nenăscut, pentru a le spune prietenilor numele viitorului copil – Thomas Jay.

https://www.instagram.com/p/CDbtFJHg0L1/

https://www.instagram.com/p/CDDhc9Lg5_g/

 

Cât despre sarcină… actriţa a mărturisit că sarcina a fost o mare provocare pentru ea, fiindcă a venit destul de târziu. Aceasta a mărturisit că a apelat la ajutorul unui medic specializat în fertilizare in vitro pentru a aduce pe lume copilul.

Lili şi Silviu Ţolu sunt împreună de cinci ani, însă s-au logodit în luna mai a anului trecut, când se aflau într-o vacanţă la Istanbul. Vezi AICI cum a fost cererea în căsătorie!Despre Lili Sandu

Lili Sandu este o actriță și cântăreață română. Cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul Școlii Vedetelor, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc.

Dacă şi tu eşti proaspătă mămică, te invităm să afli mai multe sfaturi despre sănătatea celui mic şi a ta, din cărticica Mama şi Copilul disponibilă şi online AICI! 

Text: Bettina Cristea