Lili Sandu a fost ceruta de sotie in Istanbul

Artista Lili Sandu a fost ceruta de sotie in Istanbul. Artista a postat recent mai multe fotografii pe Instagram din Turcia, unde a plecat in vacanta alaturi de viitorul ei sot, Silviu Tolu. Se pare ca artista a primit inelul de logodna chiar de ziua ei, cand a implinit 40 de ani.

Lili Sandu este cu 13 ani mai in varsta decat viitorul sau sot, dar ea nu pare deloc deranjata de acest aspect. „Nu am fost niciodata impotriva casatoriei, doar ca nu mi s-a parut o prioritate si n-am insistat niciodata alaturi de Silviu pe acest subiect. Dar mi se pare normal ca in momentul in care iti doresti sa aduci un copil pe lume sa existe o familie.” – a povestit artista.

Lili Sandu este cunoscuta pentru rolurile din diferite filme si seriale dar si pentru melodiile sale. Lili a studiat sase luni actoria in Los Angeles, iar in 2016 a luptat pentru titlul de Fermierul anului in emisiunea „Ferma vedetelor“. Ulterior, in 2018, a participat la „Exatlon“, iar acum prezinta emisiunea „Fan Arena“.

Silviu Ţolu a participat la show-ul „Ferma – Un nou inceput“ de la Pro TV si este model international. Este absolvent de marketing si este director la un brand de genti şi accesorii din piele pentru barbati.


Autor: Bogdan Daradan

Sursa foto: Instagram