Mihaela Rădulescu din nou la Fermă

Reality-show-ul Ferma va avea un nou sezon la Pro TV, prezentat și de această dată de Mihaela Rădulescu, anunță postul TV

În total vor fi 16 concurenți și se vor lupta pentru marele premiu pus în joc: 50.000 de euro. Alături de Mihaela Rădulescu se va regăsi Cristian Bozgan,  „specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite”.

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla.

Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea.

Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a declarat Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.

Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții. ”Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.”

Foto PR