Lily Allen pregateste o revenire pe piata muzicala

LilyAllen1Cantareata care a renuntat la muzica in urma cu doi ani din cauza faptului ca albumele sale erau piratate de pe internet in loc sa fie cumparate s-a reintors la pasiunea ei suprema: muzica. Se pare ca Lily Allen a revenit cu forte proaspete pe piata muzicala, incepand chiar de saptamana trecuta sa lucreze la un material nou cu sprijinul casei de discuri RAK Studios. Allen intentioneaza sa inregistreze un al treilea album ce va fi lansat abia anul viitor, conform Daily Star Sunday.

“Viata ei s-a schimbat atat de mult de la ultimul ei album. Acum Lily are o perspectiva diferita asupra muzicii. Lily vrea sa revina cu un sunet mult mai matur si sa compuna piese despre Ethel si Sam”, a declarat o sursa apropiata a artistei.

Allen a devenit celebra pe scena muzicii pop in 2006, cu single-ul “Smile”, si a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul sau de debut, “Alright Still”. Cu albumul “It’s Not Me, It’s You”, lansat in anul 2009, a castigat un premiu la categoria “cea mai buna artista britanica”.

Text: Andreea Popescu