Lily-Rose Depp a înviat trendul anilor 2000

Mai ţii minte ţinutele din video-urile lui Britney Spears, Paris Hilton, Christina Aguilera, Gwen Stefani sau cele ale trupelor Andre şi Candy? Modelul, în vârstă de 20 de ani, Lily-Rose Depp a înviat unul dintre cele mai importante trenduri ale începutul anilor 2000.

După ce moda încălţămintei de tipul “bucuria piticilor” a reapărut deja de câţiva ani, un alt trend, de care ne temeam, a revenit. Fata Vanessei Paradis şi a lui Johnny Depp a fost surprinsă cu o pereche de pantaloni cu talie foarte joasă. 

Ţinuta întreagă a vedetei este una de inspiraţie anii ‘90 – 2000. De la elasticul de păr mare, ochelarii cu lentile mici de la Chanel, jeanşii cu talie joasă, sneakerşii albi Air Jordan şi până la geanta de umăr Prada, toate trezesc amintiri frumoase nostalgicilor millennials, care au purtat acest tip de item-uri.

Modelul de pantaloni largi, cu talia lăsată şi buzunare aplicate se numeşte “cargo pants”. Ei au fost la mare căutare în rândul adolescenţilor care ascultau muzică rap, R&B şi pop, între anii ’95-2005. Galerie cu ţinutele vedetelor anilor 2000

Christina Aguilera

Britney Spears

Gwen Stefani

Rihanna

Beyonce

Pink

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar, Vogue