Lindsay Lohan, in rolul lui Cindy Campbell in „Scary Movie 5”

Lindsay-Lohan-732Conform zvonurilor care circula in presa americana, actrita Lindsay Lohan se va alatura distributiei parodiei „Scary Movie 5”. Actrita din „Mean Girls” s-a intalnit cu Bob Weinstein de la Dimension Films saptamana trecuta pentru a discuta despre posibilitatea de a face parte din franciza „Scary Movie 5”.

Potrivit „New York Post”, Lohan va aparea in aceasta comedie alaturi de actrita din „High School Musical”, Ashley Tisdale.
David Zucker, care a regizat „Scary Movie 3” si „Scary Movie 4”, va reveni pe scaunul de regizor. Aceste schimbari au inceput sa fie facute in momentul in care actrita Anna Faris a declarat ca nu va mai juca in rolul lui Cindy Campbell in ultima parte a parodiei.
Lohan a terminat de curand filmarile la filmul biografic „Liz & Dick”, in care o interpreteaza pe Elizabeth Taylor. Ea va aparea, de asemenea, si in „Bret Easton Ellis”.
Actrita, in varsta de 26 de ani, a fost spitalizata in timpul productiei filmului „Liz & Dick”, dupa o accidentare pe platoul de filmare. Ea a fost dusa la un spital din LA si a fost tratata pentru rani minore. De asemenea, Lohan a starnit controverse, luna trecuta, atunci cand a aparut intr-o sedinta foto cu un pistol la cap.

 

Text: Andreea Popescu