Lindsay Lohan, in rolul lui Cindy Campbell in „Scary Movie 5”

Lindsay Lohan, in rolul lui Cindy Campbell in „Scary Movie 5”Conform zvonurilor care circula in presa americana, actrita Lindsay Lohan se va alatura distributiei parodiei „Scary Movie 5”. Actrita din „Mean Girls” s-a intalnit cu Bob Weinstein de la Dimension Films saptamana trecuta pentru a discuta despre posibilitatea de a face parte din franciza „Scary Movie 5”.

Potrivit „New York Post”, Lohan va aparea in aceasta comedie alaturi de actrita din „High School Musical”, Ashley Tisdale.
David Zucker, care a regizat „Scary Movie 3” si „Scary Movie 4”, va reveni pe scaunul de regizor. Aceste schimbari au inceput sa fie facute in momentul in care actrita Anna Faris a declarat ca nu va mai juca in rolul lui Cindy Campbell in ultima parte a parodiei.
Lohan a terminat de curand filmarile la filmul biografic „Liz & Dick”, in care o interpreteaza pe Elizabeth Taylor. Ea va aparea, de asemenea, si in „Bret Easton Ellis”.
Actrita, in varsta de 26 de ani, a fost spitalizata in timpul productiei filmului „Liz & Dick”, dupa o accidentare pe platoul de filmare. Ea a fost dusa la un spital din LA si a fost tratata pentru rani minore. De asemenea, Lohan a starnit controverse, luna trecuta, atunci cand a aparut intr-o sedinta foto cu un pistol la cap.

 

Text: Andreea Popescu

iulie 13th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate