Lindsay Lohan, in rolul lui Elizabeth Taylor

-01248266062_lohan761600x1200Dupa perioada tumultuoasa prin care a trecut, presarata cu vizite la dezintoxicare si la tribunal, actrita Lindsay Lohan incearca o revenire pe piata cinematografica. Cel mai probabil, actrita va juca rolul lui Elizabeth Taylor in filmul “Liz and Dick”. Dupa anuntul ca Lindsay va fi gazda celebrului show Saturday Night Live, vestea ca va primi rolul lui Elizabeth Taylor a surprins si mai mult tinand cont de cum au decurs ultimii ani din viata vedetei.

Ce-i drept, producatorii filmului i-au pus acesteia o conditie: Lindsay nu trebuie sa mai ia droguri si sa ajunga la tribunal din aceasta cauza. Daca respecta regulile pe care i le-a impus judecatorul, Lindsay isi va pastra si rolul. Filmul este o productie de televiziune, ce va rula pe postul Lifetime. “Liz and Dick” este o ecranizare a relatiei care a facut furori in anii ’60-‘70 dintre actrita Elizabeth Taylor si Richard Burton. In ciuda faptului ca Linsday nu prea se aseamana fizic cu Elizabeth, e posibil ca producatorii filmului sa o fi distribuit in acest rol ca urmare a unei alte asemanari intre cele doua: pasiunea pentru alcool.

Ultima data cand Lindsay a aparut intr-un film a fost in 2010, cand a jucat rolul unei fete petrecarete si alcoolice care se transforma intr-o calugarita pistolara – in productia Machete.

 

Text: Bianca Badescu