Lindsay Lohan, mai linistita in bratele lui Charlie Sheen

lindsay-lohan-3064

Cine putea face echipa mai buna intr-o comedie de genul „Scary Movie” decat Charlie Sheen impreuna cu Lindsay Lohan? Amandoi sunt celebri, comici si plini de viata si acum vor juca impreuna intr-un film. Conform recentelor relatari de pe platourile de filmare, cei doi actori fac echipa buna in celebrul film “Scary Movie 5” in care au fost distribuiti.

Cu toate acestea, chiar daca Lindsay a avut in preajma ei in timpul filmarilor un barbat de calibrul lui Charlie, acest lucru nu a impiedicat-o sa se sperie. In urma filmarii scenei, tabloidele locale au inceput sa scrie ca Lindsay a fost la un pas de a se retrage din distributia filmului din cauza unei scene in care a tras o sperietura sora cu moartea. Cu toate acestea, din fericire, se pare ca bratele lui Charlie au calmat-o pe tanara actrita, care a continuat filmarile.

Conform presei, actrita s-ar fi speriat de un efect de sunet din cadrul scenei care era trasa la momentul respectiv, incat a sarit in bratele lui Charlie.

„Lindsay s-a speriat foarte tare de un efect de sunet (in timpul filmarilor) si, dupa ce a sarit in bratele lui Charlie, totul a mers bine si, surprinzator, exact cum trebuia.”
„Scary Movie 5” va fi lansat in cinematografe in luna aprilie 2013.

 

Text: Andreea Popescu