LIPOMASSAGE & LIFTMASSAGE prin endermologie, la GETT’S

shutterstock_25549804Cea mai eficienta metoda de remodelare corporala si faciala, dar si de reducere a celulitei este disponibila incepand cu luna mai la GETT’S Incity Residences.

Endermologia, ca metoda primara de tratament anticelulitica a fost descoperita in Franta, cu aproximativ 20 de ani in urma, de catre Louis Paul Guitay (de aici si denumirea LPG). Endermologia mai are si alte aplicatii in estetica si nu numai.

Printre acestea se numara imbunatatirea elasticitatii pielii, drenaj limfatic, modelarea cicatricilor imature, rupturi si intinderi musculare, relaxare, programe de incalzire pentru sportivi, program pre-liposuctie si post-liposuctie.

Unul dintre programele endermologiei se numeste LIPOMASAJ. Studiile au aratat ca lipomasajul activeaza adipocitele (celule grase) prin intermediul receptorilor beta, cu scopul de a declansa lipoliza (eliberarea sau arderea grasimilor). In plus, lipomasajul stimuleaza fibroblastele, distruge acumularile de grasime, netezeste pielea cu aspect de coaja de portocala si faciliteaza schimbul de fluide. Acesta poate fi efectuat numai cu keymodulul Cellu M6 de la LPG, avand succes acolo unde dietele si exercitiile fizice nu mai functioneaza.

Rezultate vizibile in conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii, reducerea celulitei.

Text: Andreea Popescu