Lista serialelor pe care trebuie să le vezi

Distanțarea socială și știrile zilnice care copleșesc oamenii cu informații despre evoluția pandemiei, arată o creștere a nivelului de anxietate în întreaga lume. În timp ce mulți dintre noi stăm în casă, sigur ne gândim cum să facem astfel încât să treacă timpul mai repede. 

O soluţie la îndemâna tuturor, după ce am epuzizat toate actvităţile casnice, este să ne apucăm de vizionat filme şi seriale. Aşa că am pregătit o listă pentru perioada asta de izolare.

Uite care sunt cele mai urmărite seriale ale momentului. Dacă încă nu te-ai apucat de ele, e timpul să o faci:Gossip Girl

Toate cele șase sezoane ale unuia din cele cunoscute seriale pentru adolescenți pot fi urmărite pe Netflix. Dacă nu ai apucat să vizionezi serialul american, poți începe chiar acum un maraton „Gossip Girl”. Printre dramele și intrigile prin care trec personajele, în New York, în fiecare episod vei avea parte de un eveniment social.

La Casa de Papel

Serialul spaniol care a creat nebunie în rândul oamenilor de pe mapamond, va avea lansarea sezonului patru pe data de 3 aprilie. Cu ideile inovatoare ale „Profesorului”, serialul te va ține cu sufletul la gură la fiecare episod și nu vei rămâne dezamăgit. Poți începe de pe acum să-l vizionezi ca să fii proaspăt pregătit și cu „lecția învățată” pentru noul sezon mult așteptat, mai ales în această perioadă.

Black Mirror

Serialul Black Mirror surprinde societatea zilelor moderne și consecințele neașteptate și negative pe care tehnologia le are asupra oamenilor și a modului de viață a acestora. Serialul bizar, greu de urmărit și mesajul „ascuns” va fi o provocare pentru tine pentru că te va face să te gândești mai mult la lumea de azi. Acțiunea se desfășoară într-o realitate diferită care face aluzie la cea reală, sau într-un viitor apropiat.

Lucifer

Serialul „Lucifer” îl prezintă pe Lucifer Morningstar, personajul principal în rolul unui manager de club din Los Angeles, care s-a stabilit în orașul american după ce și-a dat seama că viața petrecută în Iad nu era pe placul lui. Din dorința de a învăța și descoperi firea umană, el îi ajută pe cei de la poliție să rezolve crimele din oraș, folosindu-se de abilitatea sa „diavolească”.

Sherlock

Sherlock, detectivul modern, urmărește criminalii din Londra cu abilitatea sa de a strânge dovezi și de a observa oamenii din jur. Serialul te va ține în suspans până la final și vei simți „nevoia” de a-l ajuta pe detectiv să descoperiți împreună indiciile și detaliile bine ascunse, deslușind misterele.

Jessica Jones

Personajul Marvel, Jessica Jones, nu este doar un detectiv particular, ci și unul cu puteri supranaturale. Despre Jessica Jones nu sunt multe de spus, ci doar că este  o fire sarcastică, directă,  răutăcioasă, care înjură foarte mult, și care își dorește să își deschidă propriul birou de investigații. Chiar dacă are rolul de „bad girl”, te vei atașa imediat de ea.

Stranger Things

Acțiunea serialului începe când un băiețel, dintr-un mic orășel din statul Indiana, SUA, dispare într-o dimensiune paralelă, iar prietenii săi îl caută, cu ajutorul unei fete care are puteri supranaturale. Acțiunea se desfășoară în anii ’80 și este unul dintre cele mai bune seriale horror. Fanii așteaptă nerăbdători și lansarea sezonului patru în care e posibil să afle motivul pentru care rușii încearcă să deschidă poarta către Upside Down.

Dark

Serialul seamănă cu „Stranger Things”, iar acțiunea se  bazează pe viețile a patru familii care locuiesc în Winden, un oraș german fictiv.  Povestea se bazează pe încercarea lui Jonas Kahnwald de a trece peste suferința creată de sinuciderea tatălui său. Acțiunea devine mai  interesantă când este descoperită o peșteră în care se află o gaură de vierme ce le permite oamenilor să călătorească în timp, dar și o mașină care ucide toți copiii care sunt dați dispăruți din oraș.

Vizionare plăcută!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images