Liza Minnelli este fericita singura

1vabn5e28Pe Liza Minnelli o bucura viata de femeie necasatorita. Actrita si cantareata in varsta de 64 de ani spune ca in sfarsit a acceptat sa traiasca pe cont propriu si ii place ca nu este legata de nimeni.

Dupa patru mariaje nereusite, Liza pare sa se bucure acum de libertate: “Nu imi mai spune nimeni: «Fa liniste!». Nu mai exista astfel de lucruri in viata mea. Este minunat sa nu fii legat de cineva. N-am mai fost niciodata singura fara ca macar sa ma intalnesc cu cineva sau sa fiu indragostita”, a declarat ea.

Liza nu-si mai doreste sa se casatoreasca niciodata. Nu stim daca aceasta dorinta a aparut din cauza varstei, a multiplelor esecuri in casatorie sau pentru ca ea chiar si-a gasit linistea pe cont propriu. Dar Liza si-a schimbat parerea despre viata: “Pentru mult timp am crezut ca, daca nu esti cu cineva, nu esti acceptat”.

Desi nu mai vrea sa auda de casatorie, Liza planuieste mai in gluma mai in serios sa aduca in viata ei trei barbati de varste diferite: “Vreau sa am unul de 17 ani al carui nume sa nu-l stiu, unul de 35 care sa fie intellectual si cu care sa-mi placa sa vorbesc si unul de 93 de ani care este cu un picior in mormant si cu unul pe o coaja de banana. Ce altceva mai pot spune? Sunt unii oameni care nu sunt facuti sa fie casatoriti si este dificil pentru o femeie-vedeta”, este concluzia la care a ajuns Liza Minnelli dupa ce toata viata a incercat sa-si gaseasca un partener.

Text: Bianca Badescu