Logodnicul Adelei, Simon Konecki: „Sunt un barbat implinit”

adeleCe poate fi mai minunat decat sa devii tatal copilului femeii pe care o iubesti? Nimic, sau cel putin de aceasta parere este Simon Konecki, iubitul cantaretei Adele.

Desi abia a confirmat ca asteapta un copil, celebra cantareata nu a dezvaluit nimic legat de stadiul sarcinii, nici sexul copilului. Daca ea nu a vrut sa faca publica nicio informatie referitoare la acest minunat eveniment, se pare ca partenerul ei nu s-a putut abtine.

Prin urmare, Simon nu si-a putut tine ascunsa bucuria ca va deveni tata, declarand ca, desi totul s-a petrecut atat de repede, este un vis devenit realitate.

„Familia este foarte importanta pentru noi si am tot vorbit despre copii si casatorie din luna septembrie a anului trecut. Cred ca Adele este inca surprinsa de cat de repede s-a intamplat totul. Eu ma pot declara un barbat implinit”, a declarat Simon. Simon are 38 de ani si mai are o fiica. Cei doi si-au facut relatia publica in luna ianuarie, cand a fost Adele a fost surprinsa si fotografiata alaturi de Konecki.

Interpreta piesei „Rolling in the Deep” a anuntat, la sfarsitul lunii iunie, ca asteapta primul ei copil, iar presa a inceput sa speculeze ca artista ar urma sa dea nastere bebelusului in luna septembrie a acestui an. In ceea ce priveste sarcina si etapele ei, conform declaratiilor lui Simon publicate in cotidianul „Mail Sunday”, Adele a incetat sa mai faca sport si a inceput sa se concentreze tot mai mult pe sarcina.

“Adele a incetat sa mai faca sport acum cateva luni si de atunci nu a contat decat bebelusul. Momentul nasterii se apropie cu pasi repezi si trebuie sa fim atenti. Sunt atat de emotionat”, a declarat Simon fericit.

Conform spuselor unor surse anonime, se pare ca Simon se afla in cautarea unui inel de logodna pentru a o cere in casatorie pe frumoasa britanica. In ceea ce priveste planurile de viitor ale cantaretei, se pare ca aceasta colaboreaza cu Dan Wilson pentru cel mai recent album al sau.

 

Text: Andreea Popescu