Look impecabil! Vezi cum arata mama celebrului topmodel Naomi Campbell

Se spune ca femeile ajung sa arate tot mai mult ca mamele lor pe masura ce imbatranesc. Ei bine, acest lucru este mai mult decat evident in cazul cunoscutului topmodel Naomi Campbell, acum in varsta de 47 de ani.

Mama frumoasei vedete, Valerie Morris-Campbell, arata mult mai tanara decat varsta de 65 de primaveri din actele de identitate. Mama si fiica au fost fotografiate impreuna la British Fashion Awards, la Londra, zilele trecute, iar imaginea postata de Valerie pe contul sau de Instagram a facut furori in randul utilizatorilor din lumea intreaga.Tratamente cu oxigen, dieta riguroasa si sport

Naomi a mostenit in mod cert genele bune ale mamei sale, fost model si dansatoare. Insa mama supermodelului are grija sa-si pastreze calitatile fizice cat mai mult timp.

De exemplu, in vara acestui an, Valerie a urmat o procedura cosmetica pe baza de oxigen la un centru de infrumusetare din Germania. Bineinteles, dieta si un program riguros de exercitii fizice sunt obligatorii pentru a tine la distanta semnele imbatranirii.

Text: Oana Baltoc