Look-ul glam al lui Beyoncé de la Super Bowl

Beyoncé, Jay-Z și Blue Ivy Carter au urmărit Super Bowl-ul de anul acesta, împreună ca o familie.

Farmaciştii Catena recomandă Gama HYDRAFUSION de la Rilastil, un tratament dermatologic nou cu o textura proaspata, ultra-usoara, absorbita instantaneu, creata pentru a hidrata pielea in intregime si pentru a contracara imperfectiunile celulitei.

Familia a mers pe stadionul SoFi din Los Angeles, unde rapperul și câștigătorul de Grammy în vârstă de 10 ani s-au îndreptat spre teren pentru a vedea meciul dintre Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals de aproape. Fotografii au surprins-o pe micuța Blue dansând pe teren într-un tricou grafic cu pantaloni negri și pantofi sport negri cu platformă, în timp ce tatăl o privea.

Deși Beyoncé nu li s-a alăturat pe teren, a fost surprinsă uitându-se de la tribune. Artista purta o jachetă Off-White camel peste un corset negru Dolce & Gabbana, cu ciorapi negri și pantaloni din denim. Ei i s-a alăturat și colega din Destiny’s Child, Kelly Rowland.

Bey a împărtășit fotografii cu look-ul ei glam pe Instagram, dezvăluind mai multe detalii despre ținută, cum ar fi chokerele ei cu diamante de la Messika, cerceii strălucitori cu diamante Messika x Kate Moss și tocuri cu platformă negrii. Ea a purtat și geanta neagră Sicily de la Dolce & Gabbana.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Iulia Mirică

Foto: harpersbazaar.com