Lora “arde” in noul videoclip

Lora “arde” in noul videoclipFrumoasa Lora lanseaza un nou videoclip spectaculos si emotionant pentru single-ul sau, intitulat sugestiv Arde. Muzica si versurile ii apartin Theei Miculescu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Michael Adrian Mircea. Filmarile au durat doua zile si s-au desfasurat in cinci locuri diferite, Lora schimband mai multe tinute.

 

 

 Videoclip sustinut de Societatea de Salvare Bucuresti

Povestea de dragoste din noul clip surprinde atat momente tensionate dintr-o relatie, cat si momente pasionale si intime, cei doi indragostiti fiind interpretati de Lora si Andrei Dombrovschi, un tanar actor talentat. O scena profund dramatica este atunci cand personajul Lorei, in urma unui accident de masina, se zbate intre viata si moarte si este resuscitat de medici, imaginile incendiare de la making-of le puteti urmari mai jos. Cu aceasta ocazie Lora s-a alaturat cauzei sustinuta de programul de voluntariat Exista un erou in fiecare dintre voi, derulat de Societatea de Salvare Bucuresti, cu sprijinul careia s-a realizat si videoclipul Lorei.

Consider ca ‘Arde’ este o piesa care imi pune foarte bine vocea in valoare, dar si calitatile de interpret, iar videoclipul surprinde momentul in care viata ne obliga sa nu mai fim naivi, sa ne maturizam si sa facem diferenta intre iubire si pasiune. Sper sa va placa!”, a declarat Lora.

 

Credit foto: Alexandru Chitu

Text: Madalina Manole