Lora, despre demoni si iertare

„*Despre demoni si iertare*, introspectie si alinare, este despre tot ce nu am putut eu sa iert la mine, tot ce mi-am reprosat, toata presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinta de a fi un om perfect, crezand ca acesta este unul dintre cele mai nobile scopuri in viata”, declara Lora despre cel mai nou album lansat.

Inca de pe coperta albumului, o putem regasi in doua ipostaze; Lora – cea creata de media, reprezentata de blonda si Laura – cea care reprezinta constiinta (bruneta). Parcurgand si tracklistingul materialului, cele doua laturi sunt evidentiate si prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Ramas bun” sau „Cinci”, pana la piese noi ca „Te rog” sau „Imi cer iertare”.Scrisoare catre fani si video-confesiune

Albumul „Despre demoni si iertare” dezvaluie si noul logo al artistei – o imagine ravasitoare cu elemente in stransa legatura cu titlul albumului – o scrisoare catre fanii ei, dar si un QR code care, odata scanat, duce catre un video-confesiune, cu Lora si Laura supuse unui test poligraf.

LORA a lansat albumul pe 4 aprilie si a avut alaturi jurnalisti, prieteni artisti, oameni din media sau din industria muzicala, multi prieteni si fani. Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie (Vunk) Randi, Nico, Anastasia, Ester Peony, Cove, Corina Caragea, Misha, Celia, Edward Sanda, Mellina, Seredinschi, Amir, dar si multi altii, au sarbatorit alaturi de LORA lansarea noului album.