Loredana: „Am o viata extrem de activa.”

Loredana: „Am o viata extrem de activa. Acesta este secretul meu.”Extravaganta, originala, incandescenta, pasionala si ravasitoare, poate fi ceea ce îti doresti: Femeia ta, Diva Inamorata, Agurida, Zaraza sau Fata cu sosete de diamant. Personalitatea sa cameleonica, talentul extraordinar si pofta de viata o ajuta sa se reinventeze de fiecare data. Asadar, din toamna, Lori devine Mimi în Aniela, primul serial romanesc de epoca marca Promance. Atatea roluri, atatea tipologii si personaje! Si totusi, atunci cand o auzi cantand, stii ca Loredana este doar una.

Extravaganta, originala, incandescenta, pasionala si ravasitoare, poate fi ceea ce îti doresti: „Femeia ta”, „Diva Inamorata”, „Agurida”, „Zaraza” sau „Fata cu sosete de diamant”. Personalitatea sa cameleonica, talentul extraordinar si pofta de viata o ajuta sa se reinventeze de fiecare data. Si totusi, atunci cand o auzi cantand, stii ca Loredana este doar una.

TONICA: Cantareata, actrita, scriitoare, designer de lenjerie intima… Lori, esti plina de surprize! De unde energia si inspiratia pentru toate aceste îndeletniciri artistice?
Loredana: Din dragoste pentru ceea ce fac si pentru oameni. Ei ma inspira,  ma provoaca, ma fac sa-mi depasesc limitele si sa-mi dau seama ca fiecare zi este o misiune pe care trebuie sa o duc la capat si trebuie sa fie un pas înainte spre a ma desavarsi si regasi.

TONICA: Dupa cum arati, am impresia ca anii tai nu se masoara în timp pamantean! Cum îti mentii silueta? Faci sport?
Loredana: Fac tot ce trebuie. Am o viata extrem de activa si lancezeala nu-si are locul, asta este unul dintre secretele care ma mentin în niste dimensiuni rezonabile chiar daca sunt gurmanda si nu mai tin diete asa cum am facut în viata. Am reusit în timp sa-mi echilibrez organismul si felul în care îmi consum energia astfel încat ceea ce iau, adica kilogramele în plus, le dau repede jos. Sunt si o fire sportiva, am facut sport de mica si mi-am construit un corp care raspunde foarte repede unei pregatiri intense înainte de concert sau de un clip.

TONICA
: Loredana a devenit deja un brand. Mereu altfel, mereu reinventata, cu un stil eclectic, electrizant. Cum definesti stilul Lori?
Loredana: Imprevizibil, organic si pasional.

TONICA: Împartaseste-ne, te rugam, cateva ponturi de beauty pe care tu le pui în aplicare.
Loredana: Nu merg la cosmetica, nu-mi pierd timpul prin saloane pentru ca prefer sa stau în studioul de înregistrari. Cand am concerte, de exemplu în cluburi, îmi aplic o masca hidratanta, iar cand calatoresc am întodeauna o masca în geanta pe care o aplic în timpul calatoriei pentru a fi fresh si hidratata cînd ajung la destinatie. Dar înainte de orice masca trebuie sa faci un gomaj, asa pielea va fi fresh, proaspata si hidratata.

TONICA: Care e cel mai frumos cadou pe care ti l-a facut micuta ta?
Loredana: Elena este viata mea. Mi-a facut foarte multe cadouri. În urma cu cateva zile a cules din gradina o floare mica si mi-a adus-o, cadou pentru mine. M-a emotionat pana la lacrimi gestul ei, privirea, floricica aceea mica si firava.

TONICA: Spune-ne cate ceva despre planurile tale viitoare. Poate un bebe?
Loredana: Poate doi. Mi-ar placea sa am mai multi copii, pentru Elena, dar nu pot sa fac promisiuni acum, cum vrea Dumnezeu. Profesional, lucrez deja la alte doua albume, sunt implicata într-un nou proiect de televiziune. si am pregatite multe alte surprize pe care nu le pot dezvalui!

Loredana de nota 10

1. Ultima oara am plans… în direct, la PRO TV, la funeraliile lui Michael Jackson.

2. Elena seamana cu mine la… pasiunea pentru muzica.

3. Ma simt sexy atunci cand… sunt slaba.

4. Parfumul meu preferat are aroma… dulce-amaruie.

5. Cel mai des compliment pe care îl primesc… ca am o voce minunata.

6. Un barbat adevarat stie sa… respecte o femeie indiferent de situatie.

7. Desertul meu favorit… l’isle flotante (lapte de pasare).

8. În fiecare seara nu uit sa… ma spal pe dinti si sa ma demachiez.

9. Ultimul sms pe care l-am scris a fost pentru… colegii de la studio.

10. Cel mai mare atu fizic al meu… ochii.

Text: Diana Sorescu
FOTO: MediaPro Music