Loredana: Val dupa val

loredana-val-dupa-valIndragita artista Loredana Groza a lansat astazi un nou videoclip pentru piesa Val dupa val, piesa care se anunta hitul verii. Cu un refren haios si un ritm potrivit zilelor de vara, Lory isi face aparitia in clip in tinute foarte colorate, purtand coafuri extravagante, detalii ce i se potrivesc de minune divei si cu care deja si-a obisnuit fanii.Val dupa val si… un joc de cuvinte

Versurile single-ului sunt scrise chiar de Loredana, iar filmarile videoclipului, in regia lui Laurentiu Rusescu, au avut loc intr-un renumit club din Capitala si s-au desfasurat pe parcursul unei nopti intregi. Alaturi de Loredana, la filmari au participat peste 80 de figuranti, iar atmosfera a fost una de petrecere. Coregrafia a fost realizata de Andrada Morgovan, Radu Mada a fost cel care a asigurat costumatia scenica, iar de coafurile spectaculoase ale vedetei s-a ocupat Sergiu Bacioi. Culoarea, energia si veselia au fost cuvintele de ordine la filmari, iar rezultatele au fost pe masura si pot fi admirate in noul videoclip Val dupa val. Mai jos puteti urmari cateva cadre de making of.

Cel mai nou single al meu, ‘Val dupa val’, este un cantec de dragoste, care porneste de la un simplu joc de cuvinte: la tine ma gandesc si cand nu ma gandesc la tine! Un mic paradox despre nebunia frumoasa a dragostei. Un cantec despre sentimentele dulci si amare pe care o pasiune ti le poate aduce in viata! Cantecul este scris de mine si produs impreuna cu Catalin Dascalu si Serban Cazan de la HaHaHa Production. Videoclipul este o explozie de culoare si dans, un dans pe care ne dorim sa il invete toata lumea”, a declarat Loredana.

Text: Madalina Manole