Loulou a lansat colectia couture SS16

Casa_de_Moda_Loulou

Casa de moda Loulou a lansat recent colectia couture Spring Summer 2016, o colectie exceptionala ce are ca sursa de inspiratie energia oraselor, natura, formele geometrice, complexitatea si unicitatea femeii.SS16: Suprapuneri, combinatii de texturi si culori neutre

Distorsionarea formelor si alaturarea lor in compozitii noi, transpuse in creatii vestimentare deosebite, ofera publicului un concept unitar, o viziune aparte la nivel de stil, atitudine si linie a Directorului de Creatie Andra Turcanu. Colectia a plecat de la nevoia de exprimare estetica specifica si inedita, mergand pe culori neutre precum roz pastelat, nude, alb si negru care flateaza liniile si taieturile. Bazata pe suprapuneri si combinatii de texturi, colectia pune accent pe clasic, dar si pe sic, in acelasi timp, continuand sa aduca astfel un omagiu ADN-ului brandului.

Colectia SS16 by Loulou, un tribut adus frumusetii

Ramand in legatura directa cu proiectia ideala a feminitatii, Loulou si-a propus ca prin aceasta colectie sa aduca un tribut frumusetii, prin creatii fabuloase, memorabile si pline de stil, realizate din materiale luxoase ca voalul, tulul de matase, taftaua si dantela, completate cu insertii de margele, pietre sau paiete care dau un aer excentric fiecarei tinute. Revolutionarele rochii au explodat intr-o paleta cromatica superba, volum si extravaganta, fiind o alegere clasica, nemuritoare si functionala, al caror design si estetica transcend timpul si moda.

Loulou, dincolo de brand…

Casa_de_Moda_Loulou2

Loulou este un concept care fascineaza prin talent, munca manuala, prin valorile si povestile sale, vazand femeia drept un miracol, indiferent cu care arhetip feminin se identifica, indiferent cate roluri joaca sau in ce moment al evolutiei sale sociale si spirituale se afla. Toate piesele ne incanta perceptia vizuala prin naturalete si puritate, designul special conturand la nivel vizual o imagine distincta, recognoscibila, diferita de uniformele urbane, reusind sa fie stralucirea inefabila din ochii fiecarei femei. Simtul estetic deosebit, tehnica desavarsita, coexistenta elementelor clasice si inovatoare, imbinate intr-o armonie perfecta, fac din Loulou un perfect match pentru femeia care a depasit limita conventionalului si crede in puterea seductiei.

Loulou este congruent cu rafinamentul si eleganta, in viziunea noastra insemnand demersul catre o strategie clara, si anume implinirea dorintelor femeii moderne, active si efervescente, care debordeaza de imaginatie si relaxare. De aceea, creatia Loulou este si in acest sezon o piesa de rezistenta la care nu trebuie sa renunti”, a declarat, in exclusivitate pentru noi, Mira Avram, Brand Manager Loulou.

In galeria foto de mai jos puteti admira noua colectie Spring/Summer Loulou 2016.

Text: Madalina Manole