„Love on the Edge”, noua campanie Savage x Fenty

 

Rihanna este imaginea unei alte campanii Savage x Fenty. Artista din Barbados a lansat noua colecție de lenjerie intimă pentru Ziua Îndrăgostiților.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.„Love On the Edge“

Intitulată „Love On the Edge“, campania marchează prima colaborare a Rihannei între linia ei de lenjerie Savage X Fenty și gama ei de cosmetice Fenty Beauty, în timp ce cele cinci magazine fizice ale brandului de lenjerie intimă vor fi deschise în cursul acestui an.

Odată cu lansarea noii sale colecții de Ziua Îndrăgostiților, Savage X Fenty, Rihanna a lansat o nouă campanie alături de Anti artist și de o gamă largă de modele.

Modelele Lourdes Leon, Alva Claire, Quannah Chasinghorse, Tess McMillan, Souizz, Shugga, Sarah Kim, Nyja și Evan Lef s-au Rihannei pentru această colecție.

Culori personalizate

Campania Love On the Edge a brandului prezintă noi stiluri din cele mai recente colecții Glossy Flossy și Lace’d Up pentru o experiență vizuală care introduce glossul de îngrijire a buzelor Gloss Bomb Heat, produs într-o culoare personalizată recent dezvăluită, cunoscută sub numele de Lavender Savage.

Iulia Mirică

Foto: complex.com