Low Deep T din nou in Romania

Low Deep T din nou in RomaniaCelebrul interpret al super hitului Casablanca se intoarce in Romania cu un nou single intitulat Got 2 find love, lansat tot impreuna cu MediaPro Music.

 “Toti vorbim aceasi limba, a dragostei”

Artistul de culoare, apreciat la nivel international, a declarat despre noua sa piesa ca este una de dragoste si ca va fi pe placul tuturor pentru ca vorbeste in limbajul universal al oamenilor: “Am calatorit prin toata lumea, am avut concerte in nenumarate tari si am observat ca toti vorbim aceeasi limba, a dragostei. Toata lumea are nevoie de iubire, eu inca o mai caut, si astfel am decis sa lansez aceasta melodie.

Videoclipul piesei, in regia lui Majdi Smiri, a fost filmat in Tunisia, in doua locuri: Sidi Bou Said, una dintre cele mai cunoscute statiuni istorice de pe coasta nord-africana a Mediteranei, si Ben Arous.

Am filmat in august, iar temperatura depasea 44 de grade Celsius! A fost extrem de cald. Dupa doua zile de filmare m-am intors in Londra, insa cand am vazut rezultatele, nu am fost multumit de unele cadre din clip, asa ca am zburat inapoi in Tunisia si am refacut anumite secvente”, a povestit Low Deep T.

 

Text: Madalina Manole