Luca, a doua minune din familia Moisescu

Olivia-Steere1-1Pentru familia Moisescu-Steer, de putin timp viata se imparte la patru. Daca pana acum in universul frumosilor prezentatori nu exista decat baietelul cel mare, David, iata ca de curand un nou membru si-a facut aparitia in viata lor: micutul Luca.

Daca pe David l-a nascut la Maternitatea din Medgidia, Olivia Steer a ales sa-l nasca pe Luca la Bucuresti deoarece „era destul de complicat sa ne deplasam acolo in conditiile in care nu mai eram doar noi doi, ci si David de data asta. Am ales un loc sigur si acum ne bucuram pentru alegerea facuta. Nasterea lui Luca a transformat-o pe Olivia intr-un adevarat erou al familiei noastre, iar pe mine in cel mai fericit tata de doi baieti.  Programul personal si orele de somn sunt mici probleme insignifiante. Pur si simplu nu le mai bagam in seama.”
 
David ii face baie lui Luca

David a primit cu multa bucurie vestea ca va avea un fratior pentru ca parintii lui au avut grija sa pregateasca din plin terenul. Acum el vine zilnic sa il ia in brate pe Luca si sa-l pupe, pentru ca „e foarte frumos si il iubesc. Deja ii face baie, impreuna cu mama, ii schimba scutecul, impreuna cu mama si vorbeste cu el, impreuna cu mama. Ma rog, in ceea ce priveste vorbitul e limpede ca e nevoie de un traducator cu experienta. Iar Olivia chiar are experienta aici.”

Andi nu a asistat la nastere, insa l-a tinut in brate pe Luca imediat dupa operatie. „L-am luat in brate pe Luca abia in momentul in care a sosit in rezerva. Adica in momentul in care a sosit si Olivia. Asistentele mi-au spus imediat ca ne sta foarte bine impreuna si pana sa apuc sa ma bucur si eu ca am doi baieti, m-au si intrebat „pe cand si o fata”.

Ce ma uimeste la copii? „Faptul ca ei ne uimesc in fiecare clipa.”

Text: Maria Bratu