Lucia, Romania si campania initiata de Sensotv.ro

8990 587053981313197 976058793 n„Orice calatorie facuta in Romania naste povesti, iar pe unele dintre ele nu le uiti toata viata” este declaratia frumoasei si tinerei artiste Lucia, care s-a alaturat campaniei “Romania, tara inimilor mari!”. Lucia a cucerit in cel mai scurt timp inimile fanilor din intreaga lume cu primul ei single, “Silence”, care are peste 4 milioane de vizualizari pe YouTube, primele doua milioane de vizualizari fiind facute in timp-record: 2 saptamani!

In prezent, Lucia lucreaza la primul ei album, isi termina liceul si spune povesti frumoase despre Romania. Cine a vizitat Romania stie ca privelistea pitoreasca de aici, locurile pe care le intalnesti si unde pui piciorul… toate astea ti se lipesc de suflet, ca sa nu mai vorbim despre calatoriile care nasc fel de fel de amintiri si care tes itele unor arome si privelisti incantatoare.

Ei bine, Lucia nu ar da Romania pe nicio alta tara in care transportul si infrastructura sunt bine puse la punct… pentru ca farmecul drumetiilor nu ar mai fi acelasi. Esti de acord cu Lucia? Urmareste-o chiar aici si sustine campania initiata de Sensotv.ro si sustinuta de revista Tonica

 

Text: Ruxandra Raica