Lui Robert Pattinson i-ar placea sa-l interpreteze pe James Bond

shutterstock_89823991Robert Pattinson spune ca si-ar dori sa joace in rolul lui James Bond, asta insa peste 20 de ani, dupa ce va capata mai multa experienta. Actorul, in varsta de 26 de ani, afirma ca va fi perfect pentru rol abia peste cativa ani buni. “Da, cu siguranta ca mi-ar placea sa-l joc pe Bond, asta insa peste 20 de ani. Nimic nu ar fi mai rau decat o figura fresh, mai tanara, in rolul lui Bond. Ar fi cea mai groaznica idee din lume.

Ar fi ridicol sa-l reinventez. Succesorul lui Daniel Craig ar trebui sa aiba un oarecare bagaj. Ar trebui sa fiu torturat in primele scene, sa filmez cu un singur brat sau ceva de genul acesta”, a marturisit Robert.

Starul seriei „Twilight” a declarat pentru publicatia „The Sun” ca a devenit din ce in ce mai preocupat de sanatatea sa pe masura ce a inaintat in varsta. „Eu cred ca varsta de 26 de ani este punctul de cotitura. Trebuie sa ma refac dupa 10 ani in care mi-am trait viata ca un degenerat. Am devenit brusc constient ca sanatatea este importanta”, a adaugat Pattinson.

In ceea ce priveste cel mai recent film al actorului, „Cosmopolis”, Robert spune ca scenariul este foarte bizar, insa i s-a parut destul de amuzant sa joace.

 

Text: Ruxandra Raica