Lui Taio Cruz i-ar surade o relatie amoroasa cu Cheryl Cole

Lui Taio Cruz i-ar surade o relatie amoroasa cu Cheryl ColeCantaretul Taio Cruz a declarat recent ca, desi zvonurile care au aparut pe seama unei posibile relatii intre el si Cheryl Cole nu sunt deloc adevarate, i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Cheryl, pe care o considera o femeie frumoasa si atragatoare. Speculatiile care s-au facut pe seama celor doi au aparut la scurt timp dupa ce vedetele au lucrat impreuna in Los Angeles, la un nou material pentru albumul lui Cheryl.

Cu toate acestea, Cruz neaga orice fel de apropiere intre el si Cole, in afara de cea a colaborarii profesionale, insa, spune, mai in gluma, mai in serios, ca i-ar surade ideea unei relatii… mai speciale.

 

Cruz a mai declarat, de asemenea, ca zvonurile s-au intensificat in momentul in care i-a lasat cantaretei un comentariu admirativ pe reteaua de socializare Twitter, in dreptul unei poze in care aceasta purta pe mana un ceas din propria lui colectie. Atat Cheryl Cole, cat si Taio Cruz activeaza in domeniul muzical si se pare ca, in momentul de fata, au o colaborare foarte buna.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 28th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate