Lui Taio Cruz i-ar surade o relatie amoroasa cu Cheryl Cole

0a0aTaio_Cruz_1_Cantaretul Taio Cruz a declarat recent ca, desi zvonurile care au aparut pe seama unei posibile relatii intre el si Cheryl Cole nu sunt deloc adevarate, i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Cheryl, pe care o considera o femeie frumoasa si atragatoare. Speculatiile care s-au facut pe seama celor doi au aparut la scurt timp dupa ce vedetele au lucrat impreuna in Los Angeles, la un nou material pentru albumul lui Cheryl.

Cu toate acestea, Cruz neaga orice fel de apropiere intre el si Cole, in afara de cea a colaborarii profesionale, insa, spune, mai in gluma, mai in serios, ca i-ar surade ideea unei relatii… mai speciale.

 

Cruz a mai declarat, de asemenea, ca zvonurile s-au intensificat in momentul in care i-a lasat cantaretei un comentariu admirativ pe reteaua de socializare Twitter, in dreptul unei poze in care aceasta purta pe mana un ceas din propria lui colectie. Atat Cheryl Cole, cat si Taio Cruz activeaza in domeniul muzical si se pare ca, in momentul de fata, au o colaborare foarte buna.

 

Text: Ruxandra Raica