Lui Zac Efron i s-au aprins calcaiele dupa Nicole Kidman

nicole_kidman_si_zack_efron_in_paper_boyFilmul inspirat din romanul omonim din anul 1995 al autorului Peter Dexter, care ii aduce impreuna pe actorii Matthew McConaughey si John Cusack, si-a anuntat premiera mondiala luna aceasta, in cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Filmul “The Paperboy” se pare ca a fost creat de Pedro Almodovar in urma cu un deceniu ca potential debut regizoral in limba engleza, iar versiunea scenariului din acest an poarta atat semnatura lui Pedro Almodovar, cat si semnatura lui Lee Daniels.

Filmul este o adaptare a romanului si prezinta drama unui om pe nume James Ward, interpretat de Matthew McConaughey, care se intoarce in orasul sau natal pentru a investiga asasinarea recenta a unui serif local. Pe parcursul anchetei primeste ajutor din partea fratelui sau mai mic, Jack, interpretat de Zac Efron – un tanar care se indragosteste nebuneste de Charlotte Bless (Nicole Kidman), o femeie care obisnuieste sa corespondeze cu puscariasii condamnati la moarte pentru crimele lor atroce.

Actorului in varsta de numai 24 de ani se pare ca i-a suras norocul de data aceasta. Pe langa faptul ca imparte scena cu Matthew McConaughey si John Cusack, acesta are si parte de cateva scene nonconformiste de sex cu actrita australiana in varsta de 44 de ani Nicole Kidman.

Si pentru ca pur si simplu nu ai cum sa nu te indragostesti de ea, nici Zac nu a ramas indiferent la frumusetea actritei. Acesta a declarat de curand ca Nicole reprezinta tot ceea ce a visat la o femeie: “Nicole este superba. A fost exact asa cum am visat. Ea este o persoana adorabila. M-am ciupit in fiecare zi ca sa ma conving ca sunt treaz, mai ales dupa ce am filmat acele scene de sex cu Nicole Kidman“, a declarat tanarul actor.

Chiar daca proiectul nu a inceput cu dreptul, dupa ce John Cusack l-a inlocuit pe Tobey Maguire, iar Nicole Kidman i-a luat locul in distributie columbiencei Sofia Vergara, regizorul nominalizat la doua premii Oscar Lee Daniels a declarat ca filmul este setat pentru a debuta la Festivalul de Film de la Cannes.

 

Text: Andreea Popescu