Luminita Anghel: Cum ne putem salva relatia?

Luminita Anghel: Cum ne putem salva relatia?Priveste viata cu optimism!
Comunica, accepta, acorda atentie, incredere si libertate, lasa orgoliile deoparte. Acestea sunt cuvintele pe care trebuie sa ti le amintesti zilnic pentru a fi mai apoi capabila sa eviti certurile sau despartirile. Incearca sa fii insa TU, sa nu te prefaci si mai ales fii optimista intotdeauna.Bucura-te de fiecare zi petrecuta impreuna cu EL si insufla-i optimismul si veselia ta, asa ai cele mai multe sanse sa scapi de certuri si sa ai in schimb o relatie frumoasa.
Am intrebat-o pe Luminita Anghel si iata ce ne-a spus:

Luminita Anghel ne sfatuieste!
“In cazul unui conflict intre parteneri , de regula unul dintre cei doi, trebuie sa cedeze.

Trebuie sa privesti cu mult obiectivism situatia si sa fii calm, rational si sa nu te lasi coplesit de furie si de sentimente negative.  

 

Cred ca daca toate aceste lucruri nu pot fi controlate, important e ca dupa consumarea conflictului  cel care a gresit sa-si recunoasca greseala si sa-si ceara iertare. In foarte multe dintre situatii, oamenii nu stiu sa spuna: “Imi pare rau!, Iarta-ma, am gresit!”. Numai cu o astfel de atitudine “umila” poate fi salvata o relatie.”

Text: Ana Nicolescu
FOTO: Arhiva personala
septembrie 23rd, 2006 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate