Lykke Li, colectie de haine in colaborare cu & Other Stories

Lykke Li, colectie de haineCu siguranta, toata lumea a fredonat macar o data refrenul melodiei I Follow Rivers a cantaretei de origine suedeza Lykke Li. Brandul & Other Stories va crea impreuna cu Lykke Li o noua colectie ce va fi lansata toamna aceasta. Colectia va contine pantofi, genti, accesorii si bijuterii.

“Am calatorit toata viata mea, asa ca alegerile mele in ceea ce priveste stilul reprezinta pura necesitate. Vreau sa ma simt puternica chiar daca ma dau jos dintr-un autobuz dimineata si ma aflu in turneu, daca privesc rasaritul de soare in Paris sau daca ma aflu pe o scena din New York. Este un vis de-al meu sa am un sac din piele care sa contina doar strictul necesar. Aceasta colectie este versiunea mea salvatoare si va reprezenta uniforma mea pana cand voi muri”, a spus Lykke. Brandul a mai colaborat in trecut si cu alte personalitati.

“Lykke si cu mine discutam de ceva timp despre aceasta colectie, insa abia acum putem face acest lucru sa functioneze. Ideile ei m-au inspirat”, a declarat designerul brandului & Other Stories.

 

Text: Ruxandra Raica