Madalina Ghenea, imaginea unui brand rusesc de haine

Madalina Ghenea, imaginea unui brand rusesc de haineActrita si fotomodelul Madalina Ghenea va fi imaginea Love Republic si a pozat deja pentru colectia primavara-vara a brandului rusesc. Reprezentantii companiei rusesti s-au aratat foarte fericiti de colaborarea cu frumoasa romanca: „Suntem incantati de aceasta colaborare, Madalina arata incredibil si intruchipeaza exact filosofia Love Republic” – a declarat Anastasia Arestova, manager Love Republic.

Madalina Ghenea a pozat in tinute spectaculoase transpunandu-se perfect in femeia Love Republic care este interesanta, fermecatoare, sexy si originala. Incantata de rezultat, Madalina a declarat: „Love Republic m-a captivat instant; este un brand primitor si relaxant, care este foarte aproape de mine, spiritual vorbind!”

Brandul Love Republic este prezent in Rusia cu 101 magazine plus 8 magazine in Ucraina. Pe langa aceasta colaborare, Madalina Ghenea pregateste si filmul Dom Hemingway in care joaca alaturi de Jude Law si care va aparea in toamna acestui an.

           Madalina Ghenea, imaginea unui brand rusesc de haine

Text: Bianca Badescu 

februarie 15th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate