Mădălina Ghenea şi Lady Gaga – un secret bine păstrat

O moștenire pentru care merită să ucizi. Bine ați venit la #HouseOfGucci. Aşa sună invitaţia de a urmări trailerul oficial al filmului cu Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Mădălina Ghenea, Jeremy Irons și Al Pacino, în distribuţie. Premiera va avea loc pe 24 noiembrie.

House of Gucci este inspirat de șocanta poveste adevărată din spatele imperiului casei de modă italiene. Abordând trei decenii de dragoste, trădare, decadență, răzbunare și, în cele din urmă, crimă, vedem cât de departe vor merge membrii unei familii pentru controlul unui nume celebru.Lady Gaga – soţia criminală

Lady Gaga a fost aleasă protagonista filmului, după ce a avut un debut triumfal pe marile ecrane cu lungmetrajul „A Star is Born” (2018).  Artista o va interpreta pe Patrizia Reggiani, condamnată la 29 de ani de închisoare pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci. Acesta a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995. Patrizia Reggiani  a comandat asasinarea soțului său, în 1995, după ce a aflat că i-a fost infidel.

Mădălina Ghenea interpretează rolul Sophiei Loren în producția “House of Gucci”. Adam Driver va interpreta rolul lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra casă de modă italiană. Iar Al Pacino joacă rolul lui Aldo Gucci, unchiul unchiul lui Maurizio Gucci – fiu al lui Guccio Gucci, fondatorul prestigioasei companii.

Scenariul pelicului, scris de Roberto Bentivegna, este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” a autoarei Sara Gay Forden.

Un secret bine păstrat

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Inițial, Ridley Scott Ridley Scott, care plănuia să facă acest film încă din 2006, i-a avut în vedere, ca protagoniști, pe Leonardo DiCaprio și pe Angelina Jolie. De atunci s-au vehiculat și alte nume de actrițe mari, Margot Robbie și Penelope Cruz numărându-se printre potențialele alegeri. În cele din urmă însă, rolul principal feminin i-a revenit lui Lady Gaga.

Cine a fost Maurizio Gucci

Maurizio Gucci s-a născut la Florența în 1948 Părinţii lui au fost doi actori italieni Sandra Ravel și Rodolfo Gucci, care era fiul legendarului designer de modă Guccio Gucci. S-a căsătorit cu Patrizia Reggiani în 1973, dar relaţia lor a început să scârţâie un deceniu mai târziu. Fiind singurul copil, Maurizio a moștenit acţiunile majoritare ale tatălui său când acesta a murit în 1983 și a lansat o urâtă luptă juridică împotriva unchiului său Aldo Gucci pentru controlul deplin al imperiului.

Dragoste şi faliment

Gucci și-a cheltuit nu doar banii proprii, ci și veniturile companiei cu o neglijenţă atât de nesăbuită încât, după pierderi repetate, a fost nevoit să-și vândă acțiunile unui grup de investiții din Bahrain, Investcorp, pentru 120 de milioane de dolari în 1993. În momentul uciderii sale, locuia cu Paola Franchi, designer de interior cu care începuse o relație când era încă căsătorit. Încă de atunci, în 1985, el îţi părăsise familia- inclusiv fiicele Allegra și Alessandra. De asemenea, el încerca să-și refacă reputația de om de afaceri prin investiții într-un cazinou din Elveția.

Text Cristina Dudău

Foto Instagram