Ileana Lazariuc acompaniată de un bărbat celebru

Frumoasa actriță Ileana Lazariuc a fost surprinsă de paparazzi la brațul unui bărbat celebru. Zilele trecute, aceasta a luat cina împreună cu buna sa prietenă Lili Sandu și iubitul acesteia, Silviu Țolu, dar și cu Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea.

După divorțul de Ion Țiriac jr., de acum 5 ani, Ileana Lazariuc nu a mai avut nicio relație oficială. De curând, însă, vedeta a fost surprinsă alături de Matei Stratan, tatăl fetiței pe care o are cu Mădălina Ghenea. Cunoscuți ai cuplului au confirmat că relația celor doi are deja un an.Ileana Lazariuc și Ion Țiriac jr.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au format un cuplu timp de 17 ani, iar împreună au doi copii. Deși păreau că sunt de nedespărțit, cei doi au divorțat în secret în 2017, însă au rămas în relații bune pentru a-și crește copiii.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea

Matei Stratan a avut o relație de câțiva ani cu Mădălina Ghenea din care a rezultat o fetiță, Charlotte. Relația celor doi nu a funcționat, modelul povestind că faptul că ea locuiește și muncește în Italia au condus la despărțire. În trecut, Matei a mai avut o relație și cu actrița Laura Cosoi.

Bettina Cristea

Foto: Instagram, Hepta