“Made in inima ta” by Veronika si Sonny Flame

“Evadam, decolam, si mana de mana zburam” sunt versurile piesei cu beaturi urbane, produsa de Sunshine Production si compusa de catre Connect-R, Dj Sava, Veronika si Claudio Cristo. “Made in inima ta” este un featuring dinamic, cu energie si o altfel de emotie. Noua ne-au impartasit-o chiar ei, Sonny Flame si Veronika (ex Wassabi) si am ramas placut impresionati. Dincolo de imaginea bad girl/ bad boy am descoperit doi tipi sensibili, extrem de carismatici si pozitivi. Vi-i prezentam cu drag, impreuna, in exclusivitate pentru Tonica Tv.

 Ce ne spuneti despre cea mai noua colaborare a voastra la piesa “Made in inima ta”?

Sonny: Asteptam de mult colaborarea asta pentru ca ne potrivim foarte bine muzical.

Veronika: Este o piesa facuta de Sunshine Production cu ajutorul lui Connect-R, Dj Sava, Claudio Cristo si, bineinteles, al nostru.

Cine a venit cu ideea acestei colaborari?

Veronika: Dj Sava a venit cu ideea acestei colaborari care pe noi ne bucura foarte tare si speram sa va transmitem si voua fix acelasi lucru.

Ce ne poti spune despre Veronica – fiica, sora, iubita?

Veronika: Sunt fiica parintilor mei minunati, sora celor doi frati ai mei si iubita Zeului Soare.

Cat de importanta este imaginea pentru un artist? Crezi ca, in industria muzicala de astazi, a ajuns sa conteze mai mult decat vocea?

Veronika: In showbiz-ul actual, as putea spune ca imaginea conteaza 99,9%. Imaginea conteaza, dar atunci cand vine la pachet cu vocea, cand se completeaza si se sustin una pe cealalta.

Ce este fericirea in acceptiunea voastra?

Sonny Flame: Cred ca un om este cu adevarat fericit atunci cand poate spune ca nu simte nevoia de mai mult. Fericirea vine din implinire si optimism. Eu ma consider un om fericit.

Veronika: Fericirea este o stare interioara.

Care este mottoul dupa care va ghidati in viata?

Sonny Flame: “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.

Veronika: “Traieste clipa”!

Care este cea mai interesanta provocare a vietii voastre?

Veronika: Cea mai interesanta provocare o traim zilnic: este viata insasi. Fiecare zi inseamna noutate, implicit o provocare.

Care ar fi cea mai trasnita colaborare a voastra?

Sonn Flame: Sonny Flame feat Fuego!

Veronika: Veronika feat Maria Carneci!

Sonny Flame, un tatic fericit

Pe scena esti un adevarat „bad boy”, cum esti dincolo de ea? Spune-ne cate ceva despre Mihai Razvan Preda…

Sunt un tip natural si incerc sa fiu asa indiferent de situatie. Incerc sa fiu eu pe cat posibil si sa nu creez o imagine distorsionata despre mine.

Cum s-a schimbat viata ta de cand ai devenit tatic?

De cand am devenit tata, viata mea s-a schimbat foarte mult in bine. Caminul nostru este mult mai luminat, iar viata mea este mult mai echilibrata. Atunci cand imi vad fetita uit de orice fel de probleme. Ma simt foarte implinit si consider ca acesta este cel mai frumos dar pe care il putem primi de la Dumnezeu.

Cum reusesti sa impaci viata de familie cu agitatia continua pe care o presupune showbiz-ul?

De cand a venit pe lume fetita mea am devenit mult mai organizat. Incerc pe cat posibil sa imi impart timpul astfel incat sa nu ma afecteze pe niciun plan.

Ti-ar placea ca si fetita ta sa fie persoana publica sau vrei sa o tii cat mai departe de aceasta lume?

Totul tine de abilitatile si talentele pe care si le va descoperi ea. Pot doar sa o sustin si sa fiu alaturi de ea, indiferent ce isi va dori sa faca pe viitor. Este foarte important sa faci ce iti place ca sa te poti declara un om fericit si implinit.

 

Text: Alexandra Lupu