Madonna are din nou probleme cu vocea

madonnaCelebra cantareata Madonna s-a vazut in imposibilitatea de a sustine concertul din Texas dupa ce a fost diagnosticata cu laringita acuta. Aceasta afectiune a corzilor vocale il obliga practic pe cel suferind sa nu vorbeasca timp de cateva zile.

Interpreta single-ului “Girl Gone Wild” a avut programat un concert la Centrul American Airlines din Dallas sambata (20 octombrie), dar a trebuit sa il amane deoarece problemele cu corzile vocale nu ii dadeau pace.

Conform rapoartelor WENN, se pare ca medicii divei i-au interzis acesteia sa mai vorbeasca si cu atat mai putin sa mai cante, lucru ce a dus la anularea tuturor concertelor pe o perioada de o saptamana.

Purtatorul de cuvant al divei a facut public faptul ca diva se afla in imposibilitatea de a sustine vreun concert timp de o saptamana. In ceea ce priveste fanii, purtatorul de cuvant al Madonnei a declarat ca acestia isi vor putea recupera banii dati pe bilete iar valoarea acestora va fi rambursata fara nicio problema. Chiar daca fanii cantaretei si-au putut recupera banii, Madonna se simte prost fata de acestia deoarece nu a putut sustine show-ul, lucru pentru care diva a anuntat public ca show-urile ce vor urma in viitorul apropiat vor fi memorabile.

 

Text: Andreea Popescu