Madonna este multimilionara, iar fratele sau nu are adapost

Madonna este multimilionara, iar fratele sau nu are adapostFratele celebrei cantarete Madonna traieste sub un pod din statul Michigan, dupa ce si-a pierdut slujba la via familiei.

Va vine sa credeti sau nu, aceasta este realitatea. Fratele mai mare al cantaretei, Anthony Ciccone, in varsta de 55 de ani, a acordat recent un interviu ziarului „Michigan Messenger” in timp ce primea o masa calda si gratuita la una dintre bisericile din oras.

“Familia mea mi-a intors spatele atunci cand mi-a fost mai greu in viata”, a declarat Ciccone, care a crescut in Rochester Hills, Michigan, impreuna cu cei sase frati ai sai, inclusiv sora lui multimilionara, celebra Madonna, in varsta de 53 de ani.

“Credeti ca eu nu m-am intrebat de ce sora mea este multimilionara, iar eu sunt un simplu om, care traieste pe strada? Este o intrebare fara raspuns… Acest lucru i se poate intampla oricui”, a spus Anthony.

Anthony Ciccone a ajuns in aceasta situatie in urma cu un an, dupa ce si-a pierdut slujba oferita de tatal sau, Suttons Bay, la via familiei.

Text: Andreea Popescu

octombrie 26th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate