Madonna, indiferenta la jignirile lui Elton John

MadonnaDupa ce a fost jignita in public de Sir Elton John, Madonna s-a aratat indiferenta la reactia acestuia despre cariera si show-ul pe care aceasta il face la concerte.

Elton John i-a adus jigniri de nedescris Madonnei in timpul unei aparitii recente la un post de TV australian, catalogand-o pe artista drept o “stripteuza infecta, o taratura”, care isi arata sanii si fundul gol pe scena, fiindca nu mai are succes.

Printre jignirile venite din partea lui Elton se numara si faptul ca interpreta a ajuns sa arate, la 53 de ani, ca o “stripteuza jalnica in calduri”.

Madonna i-a raspuns cu indiferenta cantaretului, nefacand niciun comentariu referitor la atitudinea acestuia. In schimb, un prieten apropiat al cantaretei a preluat initiativa si a raspuns in locul acesteia declarand faptul ca Madonna nu se coboara la un nivel atat de jos.

„Sincer, nu inteleg reactia lui la adresa Madonnei.  Cred ca a adunat prea multa ura in el si se simte frustrat de succesul acesteia. Chiar si la varsta ei, ea umple arene, scoate pe banda materiale noi si are milioane de fani.  In schimb, el va ramane cu aceleasi cantece vechi pana la moarte”, a declarat prietenul cantaretei pentru cotidianul „Huffington Post”.

Text: Andreea Popescu