Madonna nu vrea sa fie o mama singura

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0amadonna_2_wenn2962037Cantareata in varsta de 53 de ani – care se intalneste in prezent cu dansatorul Brahim Zaibatin, in varsta de doar 24 de ani – a explicat de ce se simte singura cateodata si de ce are asa mare nevoie de un barbat in  viata ei. Madonna a declarat ca nu poate trai fara a-i sti fericiti pe cei patru copii – Lourdes, in varsta de 14 ani, Rocco, de 11 ani, Mercy, in varsta de 6 ani, si David, de 5 ani, insa, cu toate acestea, isi doreste si un partener de viata.

Diva a declarat recent intr-un interviu faptul ca nu vrea sa fie singura: “Nu vreau sa-mi traiesc viata pe cont propriu. Imi place sa fiu mama copiilor mei pentru ca ei sunt inspiratia mea, dar am nevoie de un partener in viata mea si cred ca majoritatea oamenilor simt acelasi lucru ca si mine”.

In ciuda faptului ca diva are o relatie cu un barbat mult mai tanar decat ea, cu care formeaza un cuplu din septembrie anul trecut, dupa ce s-a despartit de modelul brazilian Jesus Luz, aceasta sustine ca nu este nimic intentionat in a avea relatii cu barbati mai tineri.

Ea a adaugat intr-un interviu pe “Nightline”: “Nu am ales sa ies cu barbati mai tineri, nu e ca si cum as fi scris pe o foaie de hartie care va fi urmatorul barbat tanar din viata mea”.
Vedeta recunoaste ca nu ii e usor sa impace proiectele artistice cu viata de familie, dar nici nu si-ar dori sa fie singura si sa nu aiba astfel de griji. “Sunt o norocoasa. Nu-mi pot imagina viata fara copii. Si nici sa nu fiu indragostita”, a mai declarat Madonna.

 

 

Text: Andreea Popescu