Madonna pregateste un spectacol special pentru Super Bowl

Madonna pregateste un spectacol special pentru Super BowlMadonna si-a confirmat participarea la Super Bowl Half Time Show in februarie 2012.

Starul va canta in pauza finalei NFL, momentul TV care atinge de obicei cele mai mari ratinguri in fiecare an. Madonna lucreaza la un program special cu echipa care se afla si in spatele celebrelor show-uri ale Cirque du Soleil.

Spectacolul va avea loc in Indianapolis pe 5 februarie, cam in aceeasi perioada in care Madonna isi va lansa noul album, si se zvoneste ca va canta in premiera noul sau single la Super Bowl. Se pare ca Madonna a fost aleasa in detrimentul lui Lady Gaga pentru a canta la celebrul show.

“Cand Madonna a aflat ca Gaga este in schema, a stiut ca trebuie sa isi scoata toate armele”, a declarat o sursa. “O sa faca un show cum nu s-a mai vazut in istoria NFL”.

Intre timp, Madonna isi petrece timpul in studio, inregistrand cu Martin Solveig si William Orbit piesele pentru noul sau album.

Text: Bianca Badescu

decembrie 7th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate