Mai aproape… de Cristina Spatar

Cristina Spatar s-a intors de curand din Malta, acolo unde a filmat, impreuna cu Don Baxter, videoclipul recentei sale piese “Mai aproape”. Indragita artista ne-a povestit cum a fost atmosfera pe platourile de filmare si ne-a dezvaluit cateva din secretele siluetei sale de invidiat.Tonica Tv: Cum au decurs filmarile in Malta?

Cristina Spatar: Am fost cazati la un hotel de 5 stele unde ne-am simtit extraordinar de bine. Am filmat intr-un apartament in care anterior locuisera Lady Gaga, Enrique Iglesias si multe alte personalitati. A fost o onoare sa filmam acolo, chiar cu cadrele de pe terasa acelui apartament incepe clipul. Am filmat in foarte multe locuri speciale, unde s-au facut foarte multe filme. Piesa a fost facuta de cei de la Red Clover. Mie imi place foarte mult, este o piesa funky, o piesa tinereasca si happy. Este o piese de mare, de soare si este o piesa de dragoste daca o asculti cu atentie.

T: Cate zile a durat filmarea videoclipului?

Cristina: A durat 7 zile in total. A fost o munca titanica, am slabit vreo 2 kg, desi am mancat. Am fost foarte stresati si foarte ocupati, plus ca erau 40 grade si era foarte cald. Dar cu toate acestea, merita sa vedeti Malta, sincer, va recomand cu tot dragul.

T: Dintre artistii internationali, cu cine ti-ai dori sa colaborezi?

Cristina: Uau! Pai mie imi place Pitbull si chiar m-am uitat la proiectul pe care l-a facut impreuna cu Inna si mie mi-a placut. Si imi mai place Michael Buble.

T: Ce s-a schimbat in tine, din punct de vedere profesional, de la regina R&B si pana astazi?

Cristina: Nu s-a schimbat nimic. Eu sunt aceeasi si consider ca un artist care se respecta poate sa abordeze cu usurinta aproape orice gen muzical. Muzica populara necesita o tehnica putin mai dificila, dar am studiat si in sensul asta. O sa razi, dar chiar m-am documentat!

T: Cum reusesti sa imbini cariera cu familia?

Cristina: Cu ajutorul sotului meu, cu ajutorul soacrei mele care este de nota 20 si cu ajutorul celor doua bone care ma sustin atunci cand sunt plecata.

T: Cum reusesti sa-ti mentii o silueta de invidiat?

Cristina: Pai uite asa, cu munca, cu sport, cu dieta cand e cazul. Acum, de exemplu, nu mai e cazul sa tin dieta ca am muncit atat de mult in perioada asta, incat am slabit.

T: Faci si sport?

Cristina: Fac sport, foarte mult sport. Eu nu iubesc sportul, dar fac. Alerg pe banda, mai tin cate o dieta, incerc sa fac sport de 4 – 5 ori pe saptamana.

T: Un mesaj pentru cititorii nostri.

Cristina: Va astept pe facebook-ul meu si va multumesc tuturor acelora care sunteti langa mine in fiecare dimineata.

Text: Madalina Manole