Make-up inspirațional

Foto: Lucy Boynton

Golden globe, primul eveniment de anvergură al acestui an a venit cu pretenții mari de la vedetele din televiziune și film. Starurile prezente pe covorul roșu au afișat un look fresh, cu make-upuri creative, și coafuri spectaculoase demne de profilul oficial de Instagram.

De la reinventarea stilului de machiaj din serialul Euphoria, până la clasicele buze roșii, vedetele de la Globurile de Aur au adus inspirația de care aveam nevoie.Joey King- a touch of silver

Glitter auriu? Nu, în niciun caz. Anul 2020 este despre sclipirea argintie, iar Joey King este dovadă clară că această nuanță va fi alegerea multor make-up artiști în crearea unor look-uri spectaculose. Make-up artistul Allan Avendaño a accentuat ochii albaștri strălucitori ai frumoasei actrițe cu câteva umbre sclipitoare de argintiu.

Foto: Joey King, Kerry Washington, Zoe Kravitz

Zoe Kravitz – classic red

Noua vedetă din Big Little Lies a optat pentru un look simplu, dar de-a dreptul elegant și plin de grație. Nuanța bogată de roșu-aprins s-a asortat perfect cu tunsoarea ei în stilul pixie, iar cerceii cu diamante au fost doar cireașa de pe tort care au completat armonios aspectul grațios al actriței

J Lo – the Braid of the Ball

Coafura spectaculoasă pe care Jennifer Lopez a purtat-o la Globurile de Aur a fost o creație a celebrului Chris Appleton, un concept perfect pentru părul superb al actriței din Hustler, în colaborare cu Color Wow.

Lucy Boynton – Metallic Moment

Codițele din machiajul ochilor al frumoasei Lucy au fost înfrumusețate cu cristale metalice, ca un spoiler al sezonului doi al serialului Euphoria. Este clar că Lucy Boynton este regina priviriilor neînfricate și îndrăznețe, iar la această gală nu a făcut excepție. Cine spune că sclipiciul este potrivit doar pentru sărbători?

Foto: Winnie Harlow, Priyanka Chopra, Jennifer Lopez

Albastru electrizant al lui Winnie Harlow

La fel cum Picasso a avut o perioadă albastră, se pare că și Harlow are una. Ochii conturați adânc cu bleumarin și un touch sclipitor ai modelului s-au asortat frumos cu rochia ei strălucitoare.

Rooney Mara ca regina Amidala

Cocurile „spațiale” ale actriței par a fi dintr-o galaxie foarte îndepărtată. Se pare că Baby Yoda primea prea multă atenție și Rooney Mara a luat măsuri pentru a ne aminti cine este adevăratul erou al Star Wars.

Priyanka Chopra- glamul hollywoodian adus la Golden Globe

Soția lui Nick Jonas a dus vibrația vintage cu buclele sale perfecte inspirate de la Hollywood, look realizat de stilistul Christian Wood. Actrița a arătat fără cusur la cea de-a 77-a ediție a Globurilor de Aur.

Boss Bob de la Kerry Washington

Un blazer, un roșu îndrăzneț pe buze și o tunsoare bob? Kerry Washington este șeful, managerul și consilierul de stil și eleganță pură după acestă apariție.

Text: Iulia Mirică