Making of coperta Tonica: Giulia si minunile din viata ei

Giulia Anghelescu Huidu are toate motivele sa zambeasca si sa multumeasca pentru viata frumoasa pe care o are! Minunile din viata ei, Antonia si Mika, sunt doi ingerasi ce intregesc un veritabil tablou de familie, in care se contureaza cele mai vesele fete si cele mai inocente zambete. Cunoscandu-i in formula completa, am inteles cat de profunda este legatura dintre mama si copii, cat de energica si curioasa este Antonia, ne-am molipsit cu veselia lui Mika si ne-am bucurat sa o vedem pe Giulia in rolul de mamica-vedeta, implinita, nonconformista si foarte frumoasa.Este primul shooting alaturi de cei doi copii ai tai. Cum ai simtit experienta sedintei foto?

Am mai facut poze cu cei mici si de fiecare data ne-am distrat pe cinste. A fost o experienta foarte placuta!

Cum au decurs pregatirile pentru sedinta foto? Ti s-a parut dificil?

Nimic nu a fost mai dificil decat sa ii pot tine pe amandoi in cadru. Fetita mea Antonia este destul de nazdravana si se plictiseste destul de repede, dar eu zic ca ne-am descurcat de minune, chiar daca uneori il alerga pe bunicul ei prin toata locatia.

Esti o mamica tonica si ne-ai demonstrat-o si astazi, in timpul shootingului. Ce faci pentru tine, in timpul liber, cum te mentii?

Nu prea mai am timp liber. Atunci cand prind cateva ore pentru mine, prefer sa citesc sau sa dorm.

Se vede cu ochiul liber ca radiezi atunci cand esti in preajma copiilor tai. Lipseste ceva din ecuatia fericirii tale?

Nu lipseste nimic. Consider ca, in momentul acesta, sunt o femeie implinita din toate punctele de vedere.

Ce este mai greu: sa fii mama de fata sau mama de baiat?

Este un dar de la Dumnezeu sa ai si fetita, si baiat. Fetita e mai nazdravana, iar baietelul este momentan cel mai cuminte copil din lume.

 

Locatie: Magazinul Kika

Foto: Costi Manolache

Text: Alexandra Lupu