Making of Holograf – De cate ori sa te iubesc

Formatia Holograf se pregateste de lansarea unei noi piese, intitulata De cate ori sa te iubesc, piesa pentru care artistii au filmat deja un videoclip. Tema acestuia, cat si distributia de exceptie sunt o surpriza pentru fanii Holograf si nu numai. Clipul este regizat de Alex Ceausu si, alaturi de Ada Condeescu si Adrian Nartea, doua nume bine-cunoscute ale scenei teatrale romanesti, in videoclip va aparea si maestrul Radu Beligan. Echipa Tonica TV a fost prezenta in culise si va prezinta intocmai atmosfera din spatele camerelor de filmat.Tonica TV: Ce ne spui despre noua voastra piesa, intitulata De cate ori sa te iubesc?

Dan Bittman: Este o piesa de dragoste, romantica, speciala pentru ziua de 8 Martie. Ne-am gandit ca ar fi bine sa ne facem reintrarea in sufletul si in viata doamnelor.

Tonica TV: La filmarea videoclipului aveti invitati speciali. Despre cine este vorba?

Edi Petrosel: Avem onoarea sa-l avem pe Radu Beligan alaturi de noi, pe Ada Condeescu si pe Adrian Nartea. Am vrut sa apelam la lumea asta speciala a teatrului si astfel sa dam o dimensiune mult mai profunda brandului si muzicii Holograf.

Tonica TV: Cum a acceptat Radu Beligan propunerea de a juca intr-un videoclip?

Dan Bittman: Pentru noi este foarte important ca a acceptat si ca este astazi aici si speram sa nu-l chinuim foarte tare si sa-i placa pana la urma.

Tonica TV: Care este tema videoclipului?

Dan Bittman: Este o poveste de dragoste, am vrut sa evidentiem dragostea eterna, aceea care dureaza de la tinerete si pana la batranete. Protagonistul, Adrian Nartea, va imbatrani pe parcursul clipului si va ajunge ca la final sa se transforme in Radu Beligan. Dansul va fi ultimul erou care va sta in masina alaturi de Ada Condeescu si ea ii va canta versurile pe care eu ar fi trebuit sa le cant. De data asta, eu voi fi doar soferul.

Tonica TV: Cum ai privit si cum ai acceptat colaborarea aceasta cu Holograf?

Ada Condeescu, actrita: Am fost foarte onorata de invitatie si, totodata, am fost foarte onorata sa joc alaturi de Radu Beligan. Este o bucurie pentru mine si invitatia baietilor de la Holograf a fost una extrem de bine-venita.

Tonica TV: Cum decurg filmarile si ce ne spui despre distributia din videoclip?

Alex Ceausu, regizor videoclip: Filmarile decurg foarte bine, am mai filmat inainte intr-un alt loc, iar baietii de la Holograf sunt extraordinar de prietenosi. Sunt bucuros ca, de-a lungul anilor, am reusit sa aduc in industria clipurilor actori cu nume mari din teatru si cinematografie, ceea ce inseamna o ridicare a nivelului artistic in videoclipuri.

Text: Madalina Manole