Mama lui Amy Winehouse vorbeste despre problemele fiicei sale cu alcoolul

1a3ah0a4feJanis, mama lui Amy Winehouse a vorbit despre moartea fiicei sale si problemele acesteia cu alcoolul. Cand a fost gasita moarta in casa sa din Londra, cantareata de 27 de ani avea in sange de 5 ori mai mult alcool decat limita legala pentru a conduce in Marea Britanie.

Cu toate acestea, Amy nu bea niciodata in prezenta mamei sale. “Amy se ura cand era beata. Ii placea sa detina controlul si ura ceea ce-i facea alcoolul.

Putea rezista saptamani intregi fara sa bea niciun pahar, dar apoi <>. Era ca o fetita care pur si simplu nu putea sa se abtina sa-si bage degetul in ventilator, desi stia ca este periculos. Dar niciodata nu bea in fata mea. Isi iubea si isi respecta familia prea mult ca sa faca asta”, a spus Janis despre fiica sa.

Mama lui Amy Winehouse nu crede ca artista s-a gandit vreodata ca va muri din cauza alcoolului sau a drogurilor. Cu toate acestea, corpul sau slabit nu a suportat cantitatea mare de alcool pe care Amy a baut-o dupa 3 saptamani de abstinenta. Janis se consoleaza insa cu gandul ca fiica sa nu a suferit atunci cand a murit: “Oricine isi doreste o moarte linistita. Singura mea alinare este ca Amy era linistita. Vreau sa ma gandesc ca s-a dus sa se culce si nu s-a mai trezit, asa ca sper sa nu fi suferit”, sunt marturisirile unei mame care si-a pierdut copilul prea devreme.

Text: Bianca Badescu