Mama lui Brad Pitt, invitat de onoare la nunta lui Jennifer Aniston

Mama lui Brad Pitt, invitat de onoare la nunta lui Jennifer AnistonSe pare ca Jennifer Aniston a invitat-o pe mama lui Brad Pitt la nunta sa. Actrita din serialul Friends a divortat de Brad Pitt in anul 2005, dupa cinci ani de casnicie, insa Jennifer a ramas in relatii bune cu fosta sa soacra, Jane Pitt, si isi doreste ca aceasta sa ii fie alaturi in momentul oficializarii relatiei cu Justin Theroux.

O sursa a declarat pentru publicatia The Sun: „Jennifer isi doreste ca Jane sa fie acolo. Este mai apropiata de ea decat de propria sa mama, Nancy, si asa i se pare corect. Jane este bucuroasa ca Jennifer si-a gasit din nou fericirea si a sustinut-o in ultimii 7 ani. Nu va pierde nunta lui Jennifer pentru nimic in lume”.

La doar cateva luni dupa despartirea lui Jennifer de Brad, acesta din urma s-a cuplat cu frumoasa Angelina Jolie. Jennifer a intalnit din nou dragostea si a fost ceruta de nevasta in anul 2011, la cea de-a 40-a aniversare a lui Justin. Jennifer si Brad au ramas in relatii bune in ciuda divortului. Se pare ca Aniston si Theroux isi vor uni destinele in New Mexico.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate