Mandinga incinge atmosfera la SuperCupa Romaniei

mandingaMaine, 10 iulie, Mandinga va canta “Ciuleandra” pentru finalistii de la SuperCupa Romaniei Timisoreana la Fotbal pe National Arena.

Inainte de meciul care se va disputa intre Steaua si Petrolul, stadionul va fi invadat de muzica trupei Mandinga, care a pregatit un moment-surpriza pentru acest eveniment.

           “Atmosfera de pe un teren de fotbal, mai ales ca vorbim despre o finala, este intotdeauna nemaipomenita, asa ca suntem foarte incantati de aceasta experienta! Am pregatit o varianta proprie a piesei «Ciuleandra», celebra piesa a Mariei Tanase, pe care abia asteptam sa o ascultati. Suntem onorati sa purtam mai departe traditia unei piese atat de speciale pentru romani si sa o cantam pe cel mai mare stadion din tara. Vom canta si hituri ca «Zaleilah» si «Bling», asa ca vom aduce o superenergie in teren!”, au declarat membrii trupei.

           Un alt moment-surpriza pe care trupa Mandinga l-a pregatit fanilor sai este lansarea piesei “Colours”, care va fi cantata pentru prima data pe 10 iulie la SuperCupa Romaniei Timisoreana la Fotbal.
           In aceasta vara, Mandinga se pregateste de lansarea unei piese in limba romana.

Text: Andreea Popescu