Mandinga porneste in turneu in Turcia si Azerbaidjan

Mandinga playing happinessChiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleaca intr-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan si Turcia, doua tari in care trupa a adunat foarte multi fani. Intre 8 si 12 martie, Mandinga va concerta in capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru ca apoi sa se indrepte catre Istanbul. 

In Baku, Mandinga se va reintalni pe scena cu Pitbull, in cadrul unui festival local, dupa ce vara trecuta au facut spectacol impreuna in Kiev.      

 Incepand cu acest turneu, formatiei se alatura Muneer, din Emiratele Arabe Unite, care a mai cantat cu trupa in 2011 si care recent si-a lansat primul single solo, ”Turn off the light”. Pentru a completa show-ul Mandinga in 2013, Muneer va aduce o extindere a repertoriului, adaugand si accente R&B concertelor Mandinga.

 Mandinga se gandeste si la fanii din Romania pentru care a pregatit o lansare speciala exclusiv pe pagina facebook.com/MandingaOfficial. In dimineata zilei de 8 martie, prietenii Mandinga de pe Facebook vor descoperi o piesa pregatita special pentru ei, care-i va lua prin surprindere. Neconventionala si complet rupta de stilul obisnuit Mandinga, surpriza se vrea o urare altfel pentru cei care au ”play happiness” in sange.

Text: Andreea Popescu