Mandinga, Prince, Sting si Leonard Cohen, impreuna pe aceeasi scena

mandinga        Luna iulie este luna surprizelor sau, mai bine zis, luna surprizelor pentru fanii trupei Mandinga. Renumita trupa le-a pregatit o megasurpriza fanilor sai, si anume sustinerea unui concert la cel mai mare festival de jazz din Europa – Montreux Jazz Festival.

        Mandinga este prima trupa romaneasca invitata sa concerteze la Montreux Jazz Festival. Trupa va oferi publicului doua recitaluri, unul pe data de 14 si unul pe data de15 iulie 2013.

Alaturi de trupa Mandinga vor concerta si alte nume mari ale muzicii internationale, printre care Leonard Cohen, Wyclef Jean & Refugee Camp, Prince, Sting, Diana Krall sau Joe Cocker.

       “Prezenta la Montreux Jazz Festival este un pas foarte important pentru noi si suntem onorati sa cantam pe aceeasi scena cu niste legende ale muzicii internationale asa cum sunt Prince, Sting sau Leonard Cohen. Mandinga reuseste sa demonstreze ca este o trupa versatila, care iubeste sa faca muzica buna si sa fie mereu alaturi de fani”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei.

       De curand, trupa Mandinga a lansat, alaturi de Muneer, videoclipul single-ului “Bling”, una dintre cele mai fresh piese ale verii.

 

Text: Andreea Popescu