Manuela Harabor. Viata ca un film

Despre viata Manuelei Harabor se poate spune ca este mai intensa si mai plina de neprevazut decat orice film in care a jucat. Actrita a devenit cunoscuta pentru rolul principal din filmul „Padureanca”, din 1986, chiar daca a intrat in lumea actoriei pe inca era doar un copil.

S-a indragostit, a devenit mama, a experimentat visul american vreme de cinci ani, dar s-a intors acasa. In prezent, Manuela Harabor este Director Artistic la „Teatrul pentru copii Stela Popescu”, din Bucuresti, si ne-a impartasit cateva secrete din spatele scenei, dar si din viata ei. Noi am intalnit-o chiar pe salile teatrului, in toiul repetitiilor la piesa „Micul Print”, care se joaca in aceasta stagiune.Actoria, dragoste la prima vedere

Manuela Harabor a visat sa fie actrita inca de la 3 ani, a fost dragoste la prima vedere, iar la 16 ani isi dorea sa urmeze cursurile Facultatii de Teatru. Pana atunci a jucat in multe filme, piese de teatru, scurtmetraje care au facut-o sa isi sedimenteze si mai mult pasiunea pentru actorie.

Actrita ne-a marturisit ca a jucat alaturi de regretata actrita Stela Popescu in filmul „Secretul lui Nemesis”, in 1985, in care acesta i-a fost mama. Despre Stela Popescu, marea stea a teatrului romanesc, Manuela Harabor ne-a marturisit ca a considerat-o intotdeaua un actor complet, in egala masura actrita de comedie, de drama sau de revista. Exemplul Stelei Popescu a determinat-o sa accepte si „rolul” de Director Artistic al teatrului pentru copii care poarta numele artistei trecute in nefiinta, unde a inceput deja sa „construiasca” ceea ce si-a propus profesional.

Chiar astazi, 2 aprilie 2018, Manuela Harabor implineste varsta de 50 de ani. O varsta care le-ar speria pe multe femei, dar pe care ea o accepta cu mandrie, fara a incerca sa mascheze in vreun fel ceea ce scrie in buletin. Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat, se simte tanara, iar timpul petrecut cu fiul sau, de 27 de ani, o face sa creada ca sunt de-o varsta. Te invitam sa urmaresti un material video in care Manuela Harabor vorbeste despre viata sa de film, dar si despre planurile de viitor.

Text: Iulia Mirica