Marc Anthony a facut publica relatia cu modelul Shannon De Lima

Marc-Anthony-foto_1_Se pare ca Marc Anthony nu ezita sa se mandreasca cu noua sa iubita, modelul Shannon De Lima, demonstrand astfel ca a trecut peste despartirea de Jennifer Lopez. Cantaretul in varsta de 43 de ani a dorit sa impartaseasca faptul ca se afla intr-o perioada fericita a vietii sale si a postat pe reteaua de socializare Facebook o poza in care o imbratiseaza si o saruta pe Shannon.

De asemenea, Anthony i-a facut declaratii iubitei sale si pe Twitter, anuntandu-si dragostea.

Shannon De Lima, noua cucerire a lui Marc, este model, are 24 de ani si se pare ca este si mamica unui baietel in varsta de 4 ani dintr-o relatie anterioara. Nu este pentru prima data insa cand Marc se iubeste cu un model, avand in vedere ca in luna decembrie a anului trecut se intalnea cu o alta frumusete, modelul Adriana Ontiveros.

In ceea ce priveste relatia dintre Marc Anthony si fosta sa sotie, Jennifer Lopez, lucrurile nu stau tocmai bine, avand in vedere ca acesta o ameninta pe Jennifer ca ii va lua copiii, acuzand-o ca nu este o mama buna. Cu toate acestea, Lopez a declarat ca nu se lasa intimidata de Marc.

 

Text: Ruxandra Raica