Marc Anthony: “O s-o iubesc intotdeauna pe Jennifer”

1dbws2tmaDupa 7 ani de mariaj, in luna iulie a acestui an, Jennifer Lopez si Marc Anthony au hotarat sa se desparta, insa cantaretul a declarat ca isi va iubi fosta nevasta toata viata.

Marc a mai spus si ca niciunul dintre ei nu a fost luat prin surprindere de separare, pentru ca amandoi au ajuns la concluzia ca relatia lor nu mai functioneaza. “Nu s-a intamplat nimic senzational. Ne-am dat seama amandoi. Asa ca nu a fost socant. Astfel de lucruri se intampla. A fost o decizie pe care am luat-o impreuna”, a spus Marc.

Cu toate acestea, in presa se scrie din ce in ce mai des despre faptul ca Marc se tine cu insistenta de capul lui Jennifer in speranta de a o aduce inapoi la el. Cantareata, pe de alta parte, a declarat ca Marc avea un comportament posesiv si ca “nu o trata cum trebuie”, fapt ce a dus la despartire.

Insa Marc se pare ca nu a acceptat prea bine ideea divortului, desi in public face diverse declaratii care sa-i pastreze o imagine de barbat puternic: “Nu este o inmormantare. Este vorba despre doi oameni care au fost impreuna si care au realizat ca nu se mai potrivesc… si de-asta spun ca relatia nu putea fi durabila in felul in care era, si asta este”, a mai adaugat Anthony.

In ciuda aparentei de om care si-a acceptat soarta, Marc pare ca nu va putea prea curand sa renunte cu adevarat la ideea de a fi cu Jennifer.

Text: Bianca Badescu