Marc Jacobs: „Psihiatrul meu m-a sfatuit sa nu accept jobul la Dior”

Marc Jacobs: „Psihiatrul meu m-a sfatuit sa nu accept jobul la Dior”Marc Jacobs a dezvaluit ca psihiatrul sau l-a sfatuit sa nu accepte propunerea venita pentru Dior. Seful conglomeratului LVMH i-a oferit designerului jobul de director de creatie in luna aprilie 2012.

„Psihiatrul meu m-a facut sa deschid ochii asupra acestei oferte si mi-a spus sa ma gandesc daca imi va imbunatati stilul de viata, ce efecte va avea asupra mea. Cu toate show-urile pe care le am, cand voi mai avea timp sa imi traiesc viata?”, a declarat Jacobs.

Desi spune ca nu si-a dorit niciodata sa fie designer si, desi labelurile sale sunt la inaltime peste tot in moda din lume, Jacobs nu este imun la critici. „Sunt o fiinta umana si pot fi ranit foarte usor. Sunt foarte putini jurnalisti pe care ii respect in adevaratul sens al cuvantului. Criticile nu sunt intotdeauna valide. Nu am nimic impotriva criticii constructive, insa nu suport prostia”, a adaugat el.

 

Text: Ruxandra Raica

decembrie 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate